The smart Trick of Bowling Predeal That Nobody is Discussing

Wiki Article

cazari predeal

Hotel and Restaurant No. 107 in Predeal gives a great stay with roomy, cleanse rooms as well as a welcoming atmosphere. The restaurant is really a highlight, serving magnificent meals and drink that should delight any palate.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Apartamentul a fost curat, utilat cu tot ce trebuie iar locația este aproape de centru, nu ai nevoie de mașină

To determine appropriate charges and occupancy facts, include the range and ages of children as part of your team to your quest.

Situated on the entrance of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart gives facilities like two restaurants plus a wellness center using an indoor pool, a sauna, a steam tub as well as a very hot tub.

Complexul Carmen este locul excellent pentru organizarea si gazduirea evenimentului dorit, fie ca este vorba de petreceri pentru copii, zile de nastere sau petreceri corporate.

am plecat cu o seara mai devreme deoarece zgomotul este infernal la camerele cu vedere la strada am fost mutata in alta camera insa in aceasta mirosea urat mocheta veghe sau pur si simplu mobilierul insa era un miros de "statut" treatment se impregna in haina fiind cu un bebe de nici four luni groaznic, aer conditionat regular nu exista in nici o camera sunt cele potabile care nu sunt bune de nimic cazarea predeal si fac un zgomot infernal, din three nopti am reusit sa stam doar two si acelea cu chin, trebuiesc remediate lucruri nu este un hote de four stele la 100 pe seara lucrurile trebuiau sa stea altfel, legat de agentie al tot trimis mesaje nici macar un buna ziua nu am primit legat de toata aceast situatie in conditia in care ei stiau de aces hotel cel putin din recenzii si am completat datele bebelusului sa nu ma lase sa dau atatia bani pe nimic :)! rlate a

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative create automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ cazarea predeal five hundred m si la sixty m de Dn1. Parter: Living, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

And at last, an assessment Right after their vacation, friends tell us regarding their remain. We look for naughty words and confirm the authenticity of all visitor testimonials before including them to our web page.

Prin inregistrarea la newsletter sunteti de acord cu Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Vreau să Adult menționez și Cazare Predeal amabilitatea doamnei responsabile cu curățenia; a fost foarte drăguță și atentă la detalii, contribuind semnificativ la confortul șederii mele. Recomand cu încredere această pensiune tuturor celor treatment își doresc un sejur Cazare Predeal liniștit, într-un mediu curat și primitor.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web-site pentru a cazarea predeal actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Report this wiki page